Over Wielinq

In welke markt je ook opereert, er zijn altijd kansen én bedreigingen. De inzet van digitale technologie, de noodzaak om in te spelen op veranderende klantbehoeften of wetgeving en de wens om meer te werken in netwerken en ecosystemen. Allemaal voorbeelden van organisatievraagstukken van nu.

Wielinq helpt organisaties met deze vraagstukken. We begrijpen dat hiervoor meer nodig is dan alleen inhoudelijke expertise. Sterker nog, we geloven dat stevige ervaring, frisse energie en hart voor jouw organisatie nodig zijn om de gewenste verandering te realiseren. Met onze energieke aanpak zorgen we ervoor dat mensen in de organisatie zelf voorop lopen in de verandering. Want alleen dan bereik je een duurzaam resultaat.

Wij helpen onze opdrachtgevers met adviseren over concrete vraagstukken (organisatieadvies), realiseren van opgaven (projecten en programma’s), tijdelijke aansturing (interim management), ontwikkeling van kennis en vaardigheden (training en borging van kennis).

Wij zijn Wielinq. Een bureau van slimme en vrolijke professionals die complexe vraagstukken in beweging krijgen en mensen enthousiast maken.

Wij helpen organisaties met…

Door slimme inzet van technologie wordt het voor organisaties mogelijk op nieuwe manieren waarde toe te voegen. Om nieuwe doelgroepen te bedienen, hen op een betere manier te bereiken en om efficiënter te werken. Maar digitalisering in organisaties vraagt meer dan de inzet van technologie.

lees meer

De meeste traditionele organisaties zijn ingericht op exploitatie. Een (beperkt) aantal dingen – met herhaling – heel goed doen. Dat vraagt om structuur, voorspelbaarheid en grip. Het snel inspelen op een veranderende omgeving vraagt juist om wat anders;  verkenning, verwondering en ontdekking.

lees meer

Van hiërarchische aansturing naar autonome teams. Van gesloten organisaties naar samenwerken in netwerken. Van voorspelbare toekomst naar wendbaarheid. Op allerlei manieren zoeken organisaties naar nieuwe vormen van organiseren die passen bij deze tijd van snelle (technologische) verandering.

lees meer

Ons kantoor in Creative Valley

Als we aan het werk zijn doen we dat het liefst samen met en bij onze opdrachtgevers. Wanneer wij niet bij onze opdrachtgevers zijn, werken we vanuit ons kantoor in de inspirerende omgeving van Creative Valley in Utrecht. Creative Valley is een moderne werkomgeving met organisaties en bedrijven in alle sectoren. In Creative Valley ontmoeten we elkaar, werken we samen aan onze opdrachten en vergroten wij ons netwerk.

Creative Valley

Onze uitgangspunten

  • We werken samen: met onze opdrachtgevers, de mensen in hun omgeving en met frisse denkers en doeners uit ons netwerk.
  • We zorgen voor een duurzame oplossingen maken onszelf zo snel mogelijk overbodig.
  • Wij zijn no-nonsense, gebruiken geen ingewikkeld jargon, zeggen waar het op staat in de taal van onze opdrachtgevers.
  • We geloven dat veranderingen in organisaties vragen om positieve energie. Wij hebben hart voor jouw zaak, werken met plezier en enthousiasmeren de mensen met wie wij samenwerken.
  • We vormen met ons team, met onze opdrachtgevers, partners, leveranciers en relaties een netwerk van gelijkgestemde mensen. Mensen die met ambitie werken aan het realiseren van maatschappelijk impact.

Ons team

Ons team bestaat uit een kernteam van adviseurs, een netwerk van associés en een fantastisch intern team. Wat ons verbindt is de energie en de impact die we met onze kennis en ervaring willen maken voor onze opdrachtgevers.

Menu