Saskia Gierveld Ruisch

Concretiseren van verandering

Saskia Gierveld Ruisch

Saskia is een resultaatgerichte adviseur met oog voor de mensen om haar heen. Ze heeft brede ervaring met het begeleiden van organisatieveranderingen in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Als adviseur, projectmanager of procesbegeleider.

Saskia werkt graag in opdrachten op het gebied van procesoptimalisatie, ICT-implementaties en organisatie-ontwikkeling. Daarbij maakt ze gebruik van zowel haar bedrijfskundige- als haar veranderkundige achtergrond. Als lid van diverse transitieteams heeft ze samengewerkt met een breed scala aan directieleden, managers en medewerkers uit de organisatie. Saskia vindt het belangrijk om mensen te betrekken bij de veranderingen en de verandering voor hen zo concreet mogelijk te maken. Samen werken aan de toekomstige gewenste organisatie. De energie die daarbij vrijkomt, maakt het proces waardevol voor zowel de opdrachtgever als de medewerker.

Met haar positieve instelling, gerichtheid op samenwerking en door het maken van concrete afspraken, zorgt ze ervoor dat resultaten op tijd behaald worden en dat de veranderingen duurzaam zijn.

Zoek je een adviseur die de verandering concreet maakt en werkend krijgt? Neem gerust contact op met Saskia.

Menu