Marloes Nieuwenhuis-Huurman

Marloes Nieuwenhuis

Mensen verbinden en gezamenlijk verder komen

Marloes Nieuwenhuis

Mensen in beweging krijgen door de juiste expertises aan elkaar te verbinden. Ik geloof dat je gezamenlijk verder komt dan alleen. Zeker bij de vraagstukken waar ik organisaties meehelp. Dat is op het raakvlak van business en IT of data.

Mijn expertisegebieden zijn IT, data, zorg en samenwerken. Ik heb ruime ervaring op dit vlak binnen organisaties als project- en productmanager. Deze ervaring deed ik onder meer op bij KNMG, Rode Kruis en een landelijk programma voor digitale zorg. Door opdrachtgevers word ik gewaardeerd om mijn analytische blik en empathisch vermogen.

Veel energie krijg ik van complexe (technische) projecten en processen van A naar B brengen. En ik blijf het ook altijd leuk vinden om creatief en out-of-te-box te mogen denken van tijd tot tijd. Of even lekker diep de techniek in te duiken. De kracht zit hem er dan in om dit te vertalen naar het totale project dan wel het proces.

Mijn stijl van werken is er één van samenwerken, hands-on mentaliteit, denken in oplossingen en humor. Ik zou mijzelf omschrijven als een resultaatgerichte verbinder en natuurlijk leider.

Naast mijn werk luister ik graag naar podcasts en vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld tekenen, verven en bouwen.

Menu