Pieter Reijalt

Pieter Reijalt

Iedere dag samen een stukje beter

Pieter Reijalt

Al bijna 30 jaar leidt Pieter als project-, programma- of interimmanager verandertrajecten en afdelingen in goede banen. In diverse branches, zowel nationaal als internationaal, veelal op het snijvlak van business en ICT.

“Ik ben een communicator die soepel tussen business en techniek schakelt. Met vertrouwen en een onafhankelijke blik ben ik een inspirator bij veranderingen, waarbij openheid en integriteit vanzelfsprekend zijn.

Op een pragmatische manier breng ik structuur en overzicht. Ik weet projecten en afdelingen te stroomlijnen en kansen en knelpunten naar een effectieve veranderaanpak te vertalen. Het aansturen van (project en product)teams is mijn tweede natuur. Mijn werk doe ik met een gezonde drive: bevlogen, enthousiast, realistisch en met een sterke ‘can do’ houding. Ik werk door totdat de zaken echt af zijn en ben pas succesvol wanneer mijn opdrachtgever succesvol is.

Ik heb veel opdrachten gedaan in de Industrie, (Online) Retail en het Verzekeringswezen. Naast mijn werkervaring ben ik goed thuis in Agile en Product Led werkvormen.

Ik volg geregeld diverse opleidingen en netwerkbijeenkomsten om mijn professionaliteit te onderhouden en verder uit te breiden. Toezichthouden en commissariaten hebben ook mijn grote interesse.

Buiten het werk sport ik graag (tennis, padel, wandelen en golf) en besteed ik veel tijd aan vrienden en familie.”

Menu