Pieter Reijalt

Al meer dan 20 jaar leid ik als project-, programma- of interim manager verandertrajecten in goede banen. In diverse branches, zowel nationaal- als internationaal, op het snijvlak van IT en business.

Inspirator bij veranderingen
Binnen organisaties ben ik de bruggenbouwer die partijen bij elkaar brengt. Een geboren communicator die soepel tussen techniek en business schakelt. Met vertrouwen en een onafhankelijke blik ben ik een inspirator bij veranderingen. Waarbij openheid en integriteit vanzelfsprekend zijn.

Realistische ‘can do’ houding
Op een pragmatische manier breng ik structuur en overzicht. Ik weet projecten te stroomlijnen en kansen en knelpunten naar een effectieve veranderaanpak te vertalen. Het aansturen van (project) teams is mijn tweede natuur. Mijn werk doe ik met een gezonde drive: bevlogen, enthousiast, realistisch en met een sterke ‘can do’ houding. Ik werk door totdat de zaken echt af zijn en ben pas succesvol wanneer mijn opdrachtgever succesvol is.

Momenteel werk ik in de online retail. Naast mijn werkervaring ben ik goed thuis in Scrum en Agile en volg ik diverse opleidingen om mijn professionaliteit te onderhouden en verder uit te breiden.

Menu