Zina Hottentot

Digitale oplossingen voor een betere wereld

Zina Hottentot

In haar werk wil Zina met de inzet van digitale oplossingen een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit doet zij door opdrachten uit te voeren binnen de publieke sector, zoals bij overheid, onderwijs en cultuur. Zo helpt zij een samenleving te realiseren waarin gelijke kansen voor iedereen centraal staan.

“Tijdens mijn studie sociologie heb ik veel geleerd over menselijk gedrag en sociale structuren. Dit neem ik mee in mijn werk door met empathie en cultureel begrip naar informatie- en verandervraagstukken te kijken.

Voor mij speelt creativiteit een belangrijke rol bij het bedenken van vernieuwende oplossingen voor complexe uitdagingen. Ook mijn flexibiliteit komt hierbij goed van pas. Niet alleen omdat ik het heel leuk vind om met nieuwe omgevingen in aanraking te komen, maar ook omdat dit mijn kennis en expertise op digitaliseringsvraagstukken verbreed.

Ervaring deed ik op bij verschillende opdrachtgevers zoals de Rijksuniversiteit Groningen, het Rijksmuseum en de provincie Zuid-Holland. Bij deze opdrachten kreeg ik te maken met verschillende stakeholders en multidisciplinaire teams. Mijn werk bestond onder meer uit het organiseren van evenementen en workshops, ontwikkelen van digitale strategieën en het implementeren van projectplannen.

Door samen met betrokkenen plannen te maken en uit te voeren, heb ik resultaten neergezet waar ik trots op ben! Bijvoorbeeld effectieve samenwerkingen (zowel intern als extern) en interactieve bijeenkomsten.

Naast mijn werk ga ik graag samen met familie en vrienden de stad in. Ik schilder en ben gek op muziek. Verder ben ik graag in beweging en wielren dan ook met veel plezier.”

Rol: Adviseur, Socioloog, Onderzoeker, Projectcoördinator, Projectleider

Markt: Overheid, Onderwijs, Cultuur

Menu