Theo Kroese

Al meer dan dertig jaar is Theo Kroese betrokken bij het initiëren en realiseren van strategische veranderingen, als ondernemer, directeur of interimmanager. Zijn expertise beslaat de terreinen ondernemingsstrategie, complexe ICT-implementaties en marketing & sales. Hij heeft veel ervaring bij industriële bedrijven, dienstverleners en in de zorg.

“Ik ben een ondernemende, energieke en creatieve persoonlijkheid die een mooie balans creëert tussen de zachte (cultuur, kernwaarden, dialoog) en harde (doelstellingen, aanspreken) onderdelen van mijn werk.

Ik zoek en realiseer verbinding, inspireer mensen en ga het echte gesprek aan. Ik ben vertrouwd met de abstracties van strategische beleidsvoering, vertaal dat naar praktische plannen en neem mensen mee met hoofd, hart en ziel. Daarbij besteed ik veel aandacht aan de organisatorische randvoorwaarden waardoor de gewenste verandering ‘van binnenuit’ kan ontstaan. Want verandering wordt pas echt succesvol wanneer medewerkers samen in beweging komen.

Mijn ruime ervaring bij verschillende organisaties, op diverse strategische terreinen (marketingstrategie, ICT, organisatieverandering) en in complexe situaties maakt dat ik snel gesprekspartner ben op verschillende niveaus. Naast een ruime ervaring in stakeholder- en relatiemanagement heb ik veel praktische ervaring in actieve business development en verkoop. Tevens heb ik ervaring als toezichthouder.

Naast mijn werk ben ik een gepassioneerd gezinslid en vader, gefascineerd door golf, lees ik veel over ons bestaan als mens en speel elektrisch gitaar op een abominabel niveau, maar met veel plezier.”

Theo is auteur van het boek ‘Moeiteloos veranderen’.

Menu