Marsjanne Damen

Marsjanne Damen

Stimuleren van vernieuwing

Marsjanne Damen

Innovatie en leren staan centraal in de samenwerking met Marsjanne, senior organisatie adviseur binnen Wielinq en de publieke sector. Ze helpt organisaties en teams vooruit in het realiseren van duurzame verandering, door het maken van concrete stappen vanuit een gedragen visie en strategie. Met veel enthousiasme stimuleert ze een vernieuwing in het doen en denken bij mensen, ontwikkelt leiderschap en zorgt voor het zelf organiserend vermogen van de organisatie.

Als verander- en ontwikkelingsmanager heeft ze veel ervaring met het initiëren en implementeren van innovatie en technologie, en het ontwikkelen van nieuwe business en begeleiden van strategische samenwerking(en). Haar specialisme ligt op het leren en ontwikkelen van de organisatie en medewerkers in publieke- en private organisaties. Haar achtergrond in de technologie en onderwijs sector (Microsoft, ThiemeMeulenhoff ) en ervaring met impactvolle programma’s en projecten, helpen om een substantiële impact in verschillende organisaties te maken en waar mogelijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Ze is gedreven, onafhankelijk en resultaatgericht, en als programma- en of interim manager heeft ze een ondernemende en verbindende leiderschapsstijl. Ze helpt graag bij het realiseren van verdere groei en het begeleiden en inspireren van teams in de verandering.

Cases en blogs van Marsjanne

Menu