Femke van Oorschot

“Bij Wielinq kan ik mij ontwikkelen tot de adviseur die ik wil zijn.”

Onze vacatures.

Wielinq als werkgever.

Wielinq is een bureau van slimme en vrolijke professionals die complexe vraagstukken in beweging krijgen met frisse energie, deskundigheid en verbinding.

Wij helpen onze opdrachtgevers met advisering over concrete vraagstukken (organisatieadvies), realisatie van opgaven (projecten en programma’s), tijdelijke aansturing (interim management), ontwikkeling van kennis en vaardigheden (training en borging van kennis). In veel opdrachten spelen digitalisering en innovatie een rol, maar het gaat altijd over het realiseren van verandering.

De week van…
Manouk van Dijk

Rollen
Adviseur, Onderzoeker, Projectleider

Markten
Zorg, Overheid en Bedrijfsleven overig

Maandagochtend ben ik onderweg naar mijn opdracht bij een jeugdgezondheidsorganisatie in Amsterdam

Online, vanuit het kantoor van Wielinq, heb ik een afspraak met mijn andere opdrachtgever.

Vandaag ben ik op een andere locatie van mijn opdrachtgever in Duivendrecht om sessies te geven over samenwerken in het elektronisch cliëntdossier.

Donderdagmiddag gaf ik tijdens de programmaweek een sessie aan hulpverleners in de Bijlmer over key-users van het elektronisch cliëntendossier.

Op vrijdagochtend vertelt een collega van Wielinq over de tips en tricks van ChatGTP die hij heeft opgedaan bij de cursus ‘ChatGTP voor financials’.

De week van…
Wout Zonneveld

Rollen
Adviseur, Projectleider

Markten
Onderwijs, Woningcorporaties

Op maandag staat de weekstart bij een woningcorporatie op de agenda. In de online lunchbijeenkomst licht ik toe waar we staan met het project.

Vanuit huis in Haarlem bereid ik een software-implementatie voor bij een universiteit.

Op woensdag bezoek ik een aantal faculteiten van een universiteit. Samen met de keyusers bespreken we hun specifieke behoeften en wensen aan het nieuwe cursussysteem.

Ik woon een inspiratiesessie bij over effectief samenwerken in de cloud. De rest van de dag werk ik op het kantoor van Wielinq en evalueer ik met collega’s een afgeronde opdracht bij een museum.

Op vrijdag delen we met Wielinq-collega’s dit keer ervaringen van opdrachten in de verschillende sectoren waarin we actief zijn.

De week van…
Nathalie Vermeeren

Rollen
Coördinator financiën en HR

Met collega’s hebben we elke twee weken een (hybride) overleg om door te spreken wat de lopende acquisities zijn en hoe iedereen in het werk zit.

Vandaag werk ik een dagje thuis. Even wachten tot iedereen in de Teams-meeting verschijnt.

Een dagje op kantoor met uitzicht op Utrecht Papendorp.

Heerlijk op de fiets naar kantoor.

Vandaag een dagje in de studieboeken.

Benieuwd naar ons? Wij ook naar jou!

Jij kiest hoe je ons wilt leren kennen. Zien we elkaar online of liever op een koffiedate bij ons op kantoor? Kun je meteen de sfeer proeven. Je CV komt later.

    Menu