Hilde Schwantje

Het beste uit mensen en organisaties halen

Hilde Schwantje

Hilde (1991) is januari 2019 gestart als Adviseur bij Wielinq. Ervaring met digitale transformatie in de gezondheidszorg en de complexiteit welke dit met zich meebrengt heeft zij opgedaan tijdens haar inzet bij de implementatie van het elektronisch patiëntendossier in verschillende ziekenhuizen.

Bij Wielinq ondersteunt Hilde zorginstellingen en andere organisaties in de zoektocht hoe zij veranderingen door kunnen voeren in een krachtenveld van groeiende marktwerking, ontwikkelende informatietechnologie en veranderende richtlijnen en procedures. Met haar frisse blik en oog voor mogelijkheden weet zij de vinger op de zere plek te leggen en ondersteunt zij betrokkenen in het optimaal benutten van hun potentie.

Door het analytisch vermogen wat Hilde tijdens haar studie Neurowetenschappen heeft ontwikkeld, en haar structurele en oplossingsgerichte manier van werken zal zij een substantiële bijdrage kunnen leveren als organisatieadviseur. Door haar sociaal en onderzoekend karakter en groot aanpassingsvermogen weet zij zich nieuwe onderwerpen snel eigen te maken en neemt zij mensen mee in haar enthousiasme.

Waar haar huidige ervaring gericht is op digitalisering in de gezondheidszorg staat Hilde open voor opdrachten in andere publieke sectoren.

Cases en blogs van Hilde

Menu