Suzanne Lith

Suzanne Lith

Duurzame ontwikkeling realiseren

Suzanne Lith

Suzanne heeft ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van opleidingen op het gebied van IT en digitale transformaties. Ze ondersteunt organisaties bij het leren en het ontwikkelen van medewerkers.

De ontwikkeling van technologieën gaat snel, en de verwachting van klanten en burgers verandert. Dit biedt kansen maar het levert ook vraagstukken op. Suzanne ondersteunt organisaties in deze veranderingen door na te denken over de duurzame ontwikkeling van medewerkers en organisaties zodat zij future proof zijn. Met haar scherpe waarneming weet Suzanne snel tot de kern van het probleem te komen en de behoefte uit de organisatie naar boven te krijgen.

Door haar achtergrond in de sociologie heeft zij oog voor de menselijke kant van IT. Met haar verbindende karakter en nieuwsgierigheid zoekt zij nieuwe thema’s grondig uit en maakt ze die snel eigen. Suzanne staat open voor opdrachten binnen de publieke en private sector waarin ze samen veranderingen kan vormgeven en mensen kan verbinden met het digitale.

Menu