Tim van Dijk

Tim heeft een grote maatschappelijke gedrevenheid. Met veel energie gaat hij dan ook graag de uitdagingen van nu aan, en weet die energie ook over te brengen op de collega’s met wie hij werkt. Met zijn kennis over digitalisering, experimenteren en iteratief werken is hij van waarde voor verschillende teams en opdrachten.

“Multidisciplinair. Dat was het toverwoord toen ik afstudeerde als bewegingswetenschapper en leerde om vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk te kijken. Deze blik is mij de afgelopen jaren zeer van pas gekomen. Ik sta open voor verschillende perspectieven, luister naar andere ideeën en pak zelf ruimte om een andere blik toe te voegen.

Met plezier werk ik dan ook in teams samen om maatschappelijke doelen te realiseren binnen overheid, onderwijs of natuurgerichte organisaties. Ik heb er plezier in om na te denken over mogelijkheden, maar nog meer plezier in het uitproberen ervan. Dit zorgt ervoor dat ik de gemaakte impact ook graag wil terugzien in mijn werk.

Lang heb ik bij de Sociale Verzekeringsbank in verschillende rollen mijn ervaring opgebouwd. Inmiddels zijn daar ook gemeentes, zorginstellingen en (hoge)scholen bijgekomen.

Naast mijn werk sport ik fanatiek als triatleet. En zo is de cirkel met multidisciplinair en beweging toch weer een beetje rond.”

Rollen: Projectmanager, Product Owner, Innovatiecoach, Informatiemanager

Markten: Onderwijs, Overheid, Milieu

Cases en blogs van Tim

Menu