Manouk van Dijk

Als adviseur bij Wielinq werkt Manouk met enthousiasme en frisse energie aan complexe vraagstukken. Met een achtergrond als bestuurskundige werkt Manouk met passie aan opdrachten binnen de zorg en de publieke sector.

“Samen met mensen mooie resultaten bereiken, dat is mijn grootste drijfveer. Ik heb het vermogen om vooruit te kijken en deze visie ook op anderen over te brengen.

Ik doorzie snel welke structuur en organisatie bepaalde vraagstukken of mensen nodig hebben om doelstellingen te realiseren. Door middel van structuur en een mensgerichte aanpak help ik graag om samen met elkaar een organisatie verder te brengen via innovatie, digitalisering en anders organiseren. Woorden die mij omschrijven zijn doortastend, verbindend en praktisch ingesteld.

Een van de opdrachten waar ik een bijdrage aan heb geleverd, was de coördinatie van de COVID-19 vaccinatiecampagne namens de Stichting Landelijke Coördinatie COVID-19 Bestrijding van de GGD GHOR. Hierbij stuurde ik een aantal projectteams aan in een politiek-bestuurlijke omgeving. Een andere opdracht waar ik betrokken bij ben geweest, was een implementatie van een elektronisch patiëntendossier binnen de jeugdzorg.

In mijn vrije tijd houd ik van gezellige uitjes met vrienden en familie en vind ik het leuk om vrijwilligerswerk te doen.”

Rol: Adviseur, Onderzoeker, Projectleider

Markt: Zorg, Overheid en Bedrijfsleven overig

Menu