Jeroen Hermkens

Jeroen Hermkens

Resultaten voor de eindgebruiker

Jeroen Hermkens

Jeroen Hermkens is een ervaren projectleider en programmamanager. Zijn passie en focus liggen bij resultaten voor de eindgebruiker. Hierbij is hij gedreven door een fascinatie voor de eigenaardigheden van de mens, snel ontwikkelende technologie en de impact daarvan op de maatschappij. Hij is resultaatgericht, strategisch sterk en op zijn best in complexe projecten.

De afgelopen jaren heeft hij een variëteit aan projecten gerealiseerd voor gemeenten. Denk hierbij aan een Klant Contact Systeem, een moderne werkplek, het digitaliseren van klankprocessen, diverse websites en intranetten. Recent heeft hij ook MS Teams en SharePoint ingericht, zodat deze volledig voldoen aan de geldende wetgeving voor Informatiebeveiliging en Archivering.

In al deze projecten staat de toegevoegde waarde en bruikbaarheid en bruikbaarheid voor de eindgebruiker voorop naast het behalen van de organisatiedoelstellingen. Denk hierbij aan een effectieve inrichting, trainingen, documentatie binnen tijd en budget.

In zijn vrije tijd is Jeroen ook actief als organisatieopsteller, zeefdrukker, fotograaf en fanatiek gravelfietser. Daarnaast is hij vrijwilliger in een hospice.

Menu