contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Over Wielinq

WIELINQ, de menselijke maat in digitale dienstverlening

 

Digitale disruptie zien wij niet als een bedreiging, maar als een kans voor de huidige organisaties en de wereld waar ze vandaan komen. Wij zetten alles op alles om bestaand en nieuw in de (digitale) dienstverlening goed te begrijpen en met elkaar te verbinden. Met beide benen op de grond, door slim meedenken, inspireren en meedoen. Wij werken graag samen met u, met respect voor het heden en klaar voor de toekomst.

Immers; klanten, studenten, patiënten, huurders en medewerkers verwachten altijd en overal toegang tot informatie en diensten. Ze verbinden ongeacht plaats, tijd en kanaal met elkaar en met u. Digitale dienstverlening met een persoonlijke klantbeleving is vanzelfsprekend geworden.

Wij helpen met het maken van de keuzes rondom strategie en inrichting door inspirerend advies. En we kunnen helpen bij de implementatie daarvan en de veranderkundige vraagstukken die het met zich meebrengt. Onze managers en/of veranderkundige adviseurs komen daarvoor graag tijdelijk aan boord.

Wij zijn gespecialiseerd in managementadvies, interim bestuur, en programma-besturing voor situaties die om verandering vragen

 

Raad voor Interim Management

Wielinq is lid van de Raad voor Interim Management(RIM). RIM bureaus voldoen aan de overeen gekomen kwaliteitscriteria van de netwerkorganisatie. De processen zijn er op ingericht en als opdrachtnemer garandeert een RIM bureau een optimale en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, tegen de juiste prijs. RIM bureaus verbinden professionals en dragen bij aan het succes van onze klanten.

Hoe we dat doen, staat in meer detail beschreven in onze RIM code en komt neer op:

  • Een zorgvuldig intakeproces: inclusief toetsing / formulering van de probleemstelling;
  • De juiste interim professionals: persoonlijke selectie, hoog werk- & denk niveau;
  • Marktconforme condities: heldere contracten, in lijn met wet- & regelgeving, goede prijs-kwaliteit;
  • Gedegen uitvoering: inclusief plan van aanpak, evaluatie-momenten, mogelijkheid voor back-up.