Masterclass Digitaliseren voor bestuurders en IT-managers van Woningcorporaties

Digitalisering is een terugkerend onderwerp op de bestuurstafel. Deze masterclass heeft als doel de samenwerking tussen bestuurder en IT-manager te verbeteren. Door samen te leren over relevante IT-ontwikkelingen. Door te leren over elkaars manier van denken. En door een gedeeld beeld te vormen over de digitaliseringsopgave van de eigen corporatie.

Deze masterclass Digitaliseren is bedoeld voor bestuurders en IT-managers, die liefst als duo deelnemen. We houden de groep compact uitgaande van 8 tot 12 deelnemers. Met inbreng van actuele theorie, kennis uit de sector en ruimte om te leren van elkaar, zowel tussen bestuurder en IT-manager als tussen collega’s van verschillende corporaties.

Inhoudelijke thema’s

Wiel Masterclass digitaliseren voor bestuurders en IT-managers

A. Omgeving Wat gebeurt in de wereld om ons heen en hoe ziet het speelveld eruit?

B. Strategie Hoe ontwikkel je een strategie voor de corporatie?

C. IT regie Hoe voer je regie op het leveren van digitale diensten?

D. Digitaal werkende corporatie Hoe werkt een digitale corporatie?

Praktisch

Wanneer

De masterclass bestaat uit twee bijeenkomsten van ieder 3 uur. De bijeenkomsten vinden aan de rand van de dag plaats met aansluitend de mogelijkheid om onder het genot van een lichte maaltijd met elkaar na te praten. De eerstvolgende editie van de masterclass vindt plaats op de volgende data:

  • Bijeenkomst 1
    Dinsdag 14 mei van 16.00 tot 19.00 uur + aansluitend eten
  • Bijeenkomst 2
    Donderdag 6 juni van 16.00 tot 19.00 uur + aansluitend eten

Locatie

De masterclass vindt plaats in Creative Valley in Utrecht. Centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel auto als OV.

Literatuur

Voorafgaand aan de masterclass wordt een aantal artikelen gedeeld met de deelnemers. Tijdens de eerste bijeenkomst kunnen deelnemers een boek kiezen. In de tweede bijeenkomst is er ruimte om de inzichten uit deze boeken met elkaar te delen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen 950 euro exclusief btw per persoon. Wanneer meer dan één persoon van dezelfde corporatie deelneemt, bedragen de kosten 750 euro exclusief btw per persoon.

Organisatie

De masterclass wordt georganiseerd door CorpoNet in samenwerking met adviesbureau Wielinq. De begeleiders van de masterclass hebben allen ervaring met digitalisering in de corporatiesector.

Aanmelden

Meld je aan voor de masterclass

Aanmelden

Meld je aan voor de masterclass

Meer weten of een vraag?

Neem contact op met

Peter Bosch

Meer lezen

Menu