Paul Jongstra

In mijn loopbaan heb ik organisaties zien worstelen met de veranderingen in onze wereld waarin digitalisering een steeds grotere rol krijgt. Veel ambitieuze plannen heb ik zien ontstaan en evenveel heb ik zien stranden in moeizame trajecten waaruit alle energie al lange tijd was verdwenen. Uiteindelijk werd het doel het afronden van het verandertraject en ging het niet meer over het waarom. Juist hierin zit mijn kracht. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van verandertrajecten door de natuurlijke behoefte tot verbetering te stimuleren en te begeleiden. Verandering realiseer ik door mensen binnen organisaties samen te laten werken aan het behalen van resultaten.

Organisaties benaderen mij vaak voor mijn expertise. Die bestaat uit een unieke combinatie van kennis van informatievoorziening, procesmanagement, architectuur, bedrijfsvoering en management, en ervaring in het sociaal domein en onderwijs. Hierdoor ben ik in staat om innovaties en ontwikkelingen te begeleiden vanuit zowel de inhoud als ICT en bedrijfsvoering. Als adviseur/projectmanager/interimmanager heb ik dat gedaan bij onder meer het Ministerie van Financiën, Provincie Noord-Brabant, diverse gemeenten waaronder Den Haag en Arnhem en diverse Jeugdregio’s.

Mijn motto is “gewoon doen”; dit kenmerkt ook de manier waarop ik werk. Ik hou van open en eerlijke communicatie en korte lijnen en een no-nonsens werkwijze.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om af en toe een balletje te slaan, zowel op de tennis- als golfbaan.

Menu