Zorg

In de zorg neemt de druk toe en staat gestroomlijnder (samen)werken hoog op de agenda. Zowel tussen organisaties, binnen organisaties als met patiënten. Gewenste effecten zijn vaak het verlagen van de werkdruk en de kosten, maar het mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit en patiënttevredenheid. Een enorme organisatorische uitdaging, waarbij de beschikbaarheid van actuele en betrouwbare informatie een belangrijke rol speelt. Digitalisering maakt dit mogelijk, maar vraagt meer dan de inzet van technologie.

Gestroomlijnder (samen)werken brengt technische vraagstukken met zich mee, maar is bovenal een veranderkundige uitdaging. Een integrale benadering is nodig, waarbij aandacht is voor wat én hoe. Daarvoor is kennis en ervaring met digitaliseren, implementeren én veranderprocessen in de zorg nodig.

Wielinq helpt organisaties in de zorg met een integrale blik en aanpak bij het doormaken van duurzame veranderingen, voor betere en ook betaalbare zorg. Wij zijn actief in alle sectoren en werken zowel voor individuele zorginstellingen, als sectororganisaties en landelijke programma’s.

Onze opdrachtgevers

Relevante producten

Praktijkscan in de zorg

Serious Game

Verandercommunicatie

Training Zorgvaardig veranderen

Quickscan in de zorg

Onze adviseurs met ervaring in de zorg

Dirk Dekker

Mensen helpen en organisaties gelukkiger maken

Relevant nieuws

Menu