Terugblik Wielinq kennissessie events

 

De Wielinq kennissessie events, je hebt ze waarschijnlijk voorbij zien komen op LinkedIn of misschien zelfs bezocht. De afgelopen maanden stonden er maar liefst 3 interactieve sessies op de planning, genaamd ‘kennismaken met…’ Tijd voor een terugblik! 

Kennismaken met innoveren
Wat kan je als organisatie doen om innovatiever te worden? Rob Hendriks gaf tijdens deze 1e kennissessie een exclusief inkijkje in de manier waarop het Rijksmuseum in Rijkslab werkt aan innovatie. Liz Derks en Suzanne Lenselink van de Sociale Verzekeringsbank spraken over de ontwikkelingen van Notify NL: dé notificatieservice van, voor en door de overheid.

Kennismaken met anders organiseren
Anders organiseren, we horen er veel over, maar wat betekent dat nou precies? Tijdens deze interactieve kennissessie werd deze en vele andere vragen beantwoord. Met een waardevolle reflectie van gastspreker Joan Kwakkel over de bewegingen die een organisatie kan doormaken en wat dat vraagt van mensen.

Kennismaken met digitaliseren
Hoe realiseer je verandering die verder gaat dan je eigen organisatie en betrekking heeft op een gehele sector? Deze vraag stond centraal tijdens de sessie over digitaliseren. Met interessante talks van strategisch adviseur Willem-Jan van Elk, Niels Lindeboom van Dimpact en Enterprise Architect Edwin Blaauboer.

Wil jij op de hoogte blijven van aankomende kennissessie events? Volg dan onze LinkedIn pagina.

Kennissessie events van Wielinq

Meer lezen

Meer lezen, bekijk Actueel om alle berichten te bekijken.

Menu