New Nodes en Wielinq gaan samen verder onder de naam Wielinq

Leuk nieuws! Wielinq en New Nodes gaan per 1 januari 2022 samen verder onder de naam Wielinq. We werkten we al veel samen aan mooie opdrachten op het gebied van digitaliseren, innoveren en anders organiseren. Zo kwamen wij erachter dat we allebei in hetzelfde geloven: de complexe vraagstukken van nu krijg je in beweging met frisse energie, deskundigheid én verbinding.  

Op deze vernieuwde website lees je alles over ons bedrijf, ons team en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. De komende tijd laten we je graagdigitaal en live kennismaken met ons vernieuwde team.  Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons ook op LinkedIn en Instagram om niks te missen.

Wil je alvast kennismaken, bijpraten of gewoon even sparren? Neem dan contact op met onze adviseurs

Meer lezen

Meer lezen, bekijk Actueel om alle berichten te bekijken.

Menu