Playbook 5G: samen de ware potentie ontdekken

5G biedt nieuwe mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Maar wat heeft jouw start-up of organisatie eraan? Samen met het Futurelab van T-Mobile maakten wij dit playbook. Lees hoe ook jij kunt profiteren van de kracht en waarde van 5G. Met 10 inspirerende verhalen uit de praktijk.

5G-onderzoekslocaties

Ter voorbereiding op de komst van 5G heeft T-Mobile, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, drie 5G-onderzoekslocaties geopend. Heel blij zijn we dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit mooie project, met Johan ten Dolle als projectleider en Femke van Oorschot en Marleen Nuijten als adviseurs voor verschillende onderdelen. We helpen T-Mobile bij het inrichten en aansturen van deze locaties.

Innovatie, samenwerken, corporate jamming

In de onderzoekslocaties benutten we de kracht van open en toegankelijke innovatieprocessen. Samen met studenten, hogescholen, universiteiten, start-ups, het Futurelab en ervaren bedrijven gaan we op zoek naar waardevolle toepassingen die gebruik maken van de mogelijkheden die 5G biedt. In het 5G Playbook nemen we je mee in dit proces en delen we onze inzichten en ervaringen met jou!

10 interviews

Van start-up tot universiteit of overheidsinstelling. Voor het playbook 5G hebben we in totaal 10 organisaties geïnterviewd. Met speciale dank aan: Project.BB, Project MARCH, The Future Mobility Network, Provincie Zuid-Holland, Horus VR, Technische Universiteit Delft, World Startup, Avans University of Applied Sciences, Geodan en Gemeente Den Haag.

Meer info over het Futurelab

Meer weten over deze samenwerking? We vertellen je er graag meer over!

Femke van Oorschot

Femke van Oorschot

Meer lezen

Menu