contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Wielinq zoekt ervaren Agile Coaches en Scrum Masters

Wielinq zoekt ervaren Agile Coaches en Scrum Masters
17 juni 2016 Milou Jansen

Heb jij ervaring met Agile werken in de rol van Agile Coach of Scrum masters? Dan komen we graag op korte termijn met je in gesprek. We zijn vooral op zoek naar ‘Agile Practitioners’ en niet naar ‘Agile Preachers’. Meerjarige ervaring als coach en / of scrum master en de nodige training en certificering zijn belangrijk. Passie voor het toepassen van Agile in complexe grotere organisaties nóg belangrijker. Ervaring met SAFe is een pré, evenals het toepassen van Agile in ‘non-software-development’ omgevingen zoals Infra, HR, Finance, Facilities etc.

Samenwerking

Wij bieden een leuk team en qua contract is alles bespreekbaar: van vast dienstverband tot free lance associate en alles wat daar tussen zit. De organisatie van Wielinq is plat en transparant.Wielinq is no-nonsence. We zeggen waar het op staat in zo normaal mogelijke taal. Opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben en het klant-belang staat altijd bovenaan. 

Bij Wielinq werken we aan onze kennis en expertise door opleiding, ervaring, intercollegiale consultatie, boekbesprekingen en het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten met experts uit het vakgebied.

Meer informatie

Voor meer informatie: bel Cor Broekhuizen, 06 – 10 61 80 43 of mail naar corbroekhuizen@wielinq.nl