contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Wielinq zoekt adviseurs en projectmanagers in het onderwijsveld

Wielinq zoekt adviseurs en projectmanagers in het onderwijsveld
15 juli 2016 Milou Jansen

Voor onze relaties in het onderwijsveld zijn wij op zoek naar medior en senior adviseurs en projectmanagers. Naast vakinhoudelijke kennis en ervaring op het terrein van ict, bedrijfsvoering en veranderkunde breng je onderwijs-branchekennis mee. Die heb je opgedaan tijdens het uitvoeren van relevante opdrachten voor onderwijsinstellingen voor po en vo, MBO- en HBO scholen, branche-organisaties of leveranciers van het onderwijsveld. We voeren een breed scala aan opdrachten uit, van de harde techniek tot politiek gevoelige veranderopdrachten.

Onderwijsveld

Wielinq heeft in de volle breedte ervaring op binnen het onderwijsveld. Van basisonderwijs, Hogescholen en Universiteiten naar onderwijsondersteuning. Zowel in de rol van adviseur als ook interim-management. Enkele voorbeelden: advies BYOD, interim IT-Directeur, Ondersteuning Transitie IT, quickscan ICT organisatie, marktuitvraag HR processen en systemen, interim informatiemanager, advies digitale toegang, businesscase ontwikkeling, strategisch communicatieplan, projectleider, optimalisatie nieuwsbrief, optimalisatie informatiebeveiliging, digitale strategie ontwikkeling, verandermanager, Leertraject digitalisering en Programmamanager herorientatie IT-domein.

Samenwerking

Wij bieden een leuk team en qua contract is alles bespreekbaar: van vast dienstverband tot free lance associate en alles wat daar tussen zit. De organisatie van Wielinq is plat en transparant.Wielinq is no-nonsence. We zeggen waar het op staat in zo normaal mogelijke taal. Opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben en het klant-belang staat altijd bovenaan. 

Bij Wielinq werken we aan onze kennis en expertise door opleiding, ervaring, intercollegiale consultatie, boekbesprekingen en het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten met experts uit het vakgebied.

Meer informatie

Voor meer informatie: bel Arjan Geurts, 06-105 798 73, of mail naar arjangeurts@wielinq.nl