contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Vakdag Wielinq adviseurs met Piet Grinvis, Maarten Pannevis en Gert Wijnen

Vakdag Wielinq adviseurs met Piet Grinvis, Maarten Pannevis en Gert Wijnen
25 november 2017 Huub van Mierlo

Op 24 november hebben we in het kader van de Wielinq vakdag een serie gesprekken met de eminense grise van ons vakgebied georganiseerd.  In ongedwongen sfeer spraken we wisselend met Piet Grinwis, Maarten Pannevis en Gert Wijnen over het vakgebied, wijze lessen, hoe Vroeger en Heden nog uitstekend te combineren zijn en vooral wat persoonlijke inkijkjes in hoe zij hun vak uitoefenden.

Prachtig om te ervaren hoe deze heren sterk bijdragen aan onze vakontwikkeling, en hoe dat gepaard gaat met een lach en ook een serieuze noot. Al met al een geslaagde dag waar we nog vaak aan terug zullen denken.


(Onderste rij van links naar rechts: Piet Grinwis, Maarten Pannevis en Gert Wijnen)

 

Piet Grinwis

Bestuursadviseur. Ideale sparringspartner. Bedrijfskundige en bedrijfssocioloog. Weet van de hoed en de rand van het organisatie-adviesvak, contractering, do’s and dont’s.  Heeft het boek geschreven ‘Onbevangen ontmoeten’. Scherp in observeren en reflecteren. Wordt gevraagd voor onderzoeken, bestuursvraagstukken etc. Bedrijfsleven en overheid.

Maarten Pannevis

Bedrijfskundig ingenieur. Met name bedrijfsleven. Veel internationale ervaring. Goede analyser, conceptuele denker. Ingenieur met humor. De oudste van de drie, maar ook de vitaalste. Maarten roeit elke dag.

Gert Wijnen

Founding father van projectmatig werken in Nederland. Philips Natlab en Twynstra Gudde. Heeft veel boeken geschreven over Projectmatig werken, z’n hele leven opleidingen gegeven. Weet ook goed de verschillen tussen Agile en Projectmatig werken te duiden en vooral de organieke consequenties van Projectmatig danwel Agile werken voor een organisatie.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*