contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Willem Jan de Koning

Willem Jan de Koning

“Geen verandering zonder een goede organisatie en structuur waarbij de mens voorop staat”

Willem Jan is als Projectmanager, Service Manager, Testmanager breed inzetbaar op zowel technische als functionele projecten. Met zijn achtergrond als Bedrijfskundige en ervaring in vele verschillende rollen binnen de ICT is hij in staat complexe situaties te doorgronden en relaties te leggen.

Willem Jan heeft in zijn jarenlange ervaring bij verschillende organisaties gezien hoe belangrijk het is om mensen mee te nemen bij veranderingen. Vaak hebben wijzigingen een sterk technisch karakter waarbij de menselijke factor nog wel eens minder aandacht krijgt. De kracht van Willem Jan is dat hij in staat is om techniek en mens hand in hand te laten gaan naar een volgende stap in de ICT ontwikkeling van de organisatie. Hierbij legt hij de nadruk op een mensgerichte aanpak en een gezonde dosis inzet waarbij een goede organisatie en structuur de basis vormen.

Willem Jan is een ‘mensen’ mens die met zijn ruime ervaring in het vak in staat is om uw organisatie te helpen bij het samen brengen van techniek en mens.