contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Sven Wouters

Sven Wouters

“Alleen op de winkel passen doe ik niet!”

Als (interim)manager of programmamanager kan Sven strategische koerswijzigingen ontwikkelen en doorvoeren en waar nodig orde op zaken stellen. Met zijn gezond zakelijke en transparante aanpak is hij voor vele partijen in en rond organisaties een goede sparringpartner.

Hij heeft zijn sporen verdiend in het maatschappelijke middenveld, zoals Astmafonds, KWF, het Watersportverbond, Bibliotheek Rotterdam en 9292 Reisinformatiegroep. Bij organisaties waar veel hoog opgeleide experts werken, zoals de NMa, Disphar (farmacie), FCTB (consultancy) heeft hij ruime ervaring.

Sven werkt bij voorkeur in organisaties met bevlogen mensen die intrinsiek gedreven werken aan doelen die er toe doen. Het ontwikkelen en implementeren van de strategie, verbeteren van de bedrijfsvoering en het optimaliseren van de sturing en governance zijn zijn inhoudelijke expertise gebieden.

Doorvoeren van reorganisaties, het op eigen benen doen staan van (overheids)organisaties of het verkleinen van de subsidieafhankelijkheid van deze organisaties zijn opgaven waarbij Sven graag het voortouw neemt.