contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Ruud Vermeulen

Ruud Vermeulen

“Alleen wie het belachelijke probeert kan het onmogelijke bereiken”

Organisaties worden soms geconfronteerd met belangrijke en noodzakelijke veranderingen die grote impact hebben op de betrokkenen en die tegelijkertijd snel doorgevoerd moeten worden.  Al snel wordt er dan voor gekozen om er een project of programma van te maken om de verandering succesvol te realiseren.

Natuurlijk kan een programma of project de juiste benadering zijn. Maar om er een succes van te maken is meer nodig. De betrokkenheid van de opdrachtgever, de projectmanager en het team, de samenwerking met de lijnorganisatie, realistische resultaatverwachtingen, het gebruik van project management methoden en technieken bepalen in grote mate het succes van het project.

Ruud heeft meer dan 25 jaar ervaring met het aansturen van ICT lijnorganisaties, programma’s, projecten en veranderprogramma’s met ambitieuze veranderdoelstellingen in verschillende branches.
Een goede voorbereiding is het halve werk.  Samen met u zorgt hij er voor dat de belanghebbenden worden betrokken, het project wordt gestructureerd en de project organisatie wordt ingericht om het vervolgens met oog voor het team, de stakeholders en organisatiepolitiek tot een goed einde te brengen. Sleutelwoorden daarbij zijn resultaat- en oplossingsgericht, gestructureerd, teamplayer, hands-on en optimistisch.