contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Marleen Brouwer

Marleen Brouwer

‘Een goede belofte wordt door de héle organisatie gedragen’.

Marleen is een resultaatgerichte en pragmatische professional op het gebied van strategie en (marketing) communicatie. Als projectmanager, adviseur of interimmanager is zij overwegend werkzaam in de publieke sector en met name in de zorg en het onderwijs. Zo vervulde Marleen opdrachten voor diverse thuiszorgorganisaties, gezondheidscentra, de Politieacademie en het RIVM.

Marleen is een effectieve doener en heeft een vlotte pen. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever formuleert zij een strategisch plan of een projectplan. Daarbij blijft het niet bij schrijven alléén. Een project of strategie is pas succesvol als het papier tot leven is gekomen en plannen realiteit worden. Opdrachtgevers typeren Marleen als “een sterke communicator met oog voor resultaat. Zij maakt enthousiasme los, analyseert de situatie snel en brengt structuur aan.”

Marleen (1965) studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Zij specialiseerde zich in Strategisch Beleid en Marketing. Zij volgde diverse aanvullende opleidingen, onder meer op het terrein van interim- en verandermanagement en marketingcommunicatie & reclame.