contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Jos Corstjens

Jos Corstjens

“Nu handelen om in de toekomst het doel te bereiken”

Met ruim veertig jaar ervaring in de IT wereld heeft Jos zich ontwikkeld tot een ervaren verandermanager. Hij kent de krachten, de processen en de wijze van werken binnen organisaties op het snijvlak van IT en de business. Gekscherend is Jos wel eens “het oliemannetje” genoemd, doelend op zijn vermogen om zaken in beweging te krijgen, stakeholders bij elkaar te brengen om tot concrete doelen te komen.

Kenmerkend is zijn kracht om complexiteit tot kernachtige eenvoud om te vormen, met een resultaatgerichte no-nonsense veranderaanpak en focus op het bereiken van korte termijn doelen met het oog gericht op de lange termijn. Typerende begrippen zijn: pragmatisch, conceptueel denkend, faciliterend / coachend, veranderingsgericht, resultaatgericht en proactief!

Jos beschikt met name over kennis van de toepassing van IT in de bedrijfsvoering van de financiële wereld: als lijnmanager, programma en/of project manager in het leiden van (complexe) projecten op het gebied van IT beheersing, transformaties en migraties.

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek hoe Jos u verder kan helpen.