contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Cor Broekhuizen

Cor Broekhuizen

“Mijn inspiratie haal ik uit samenwerking met bevlogen professionals die ik op mijn beurt ook weer hoop te inspireren. Energie krijg ik van het met elkaar bereiken van mooie tastbare resultaten en het verbinden van mensen en organisaties met digitale vernieuwing”

Cor is een mens – én resultaatgerichte, ietwat eigenzinnige specialist op het gebied van ICT- en verandermanagement. Hij vervult al meer dan 25 jaar opdrachten als interim directeur ICT of als programmamanager.

Hij brengt complexe ICT-transformaties tot een goed einde met oog voor de menselijke maat. Met een goed ontwikkeld gevoel voor organisatiepolitiek stuurt hij op inhoud en proces. Cor weet snel het vertrouwen te winnen van bestuurders en professionals .

Naast zijn werkzaamheden voor Wielinq, is Cor bestuurlijk actief in zowel maatschappelijke- als in professionele netwerken. Zo is hij bestuurslid van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker en het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. In zijn vrije tijd is hij op diverse podia te vinden als muzikant en leeft hij zich uit met Crossfit.