contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Marcel Goes

Marcel Goes

“Een probleem oplossen vraagt vaak een andere denkwijze dan die het probleem heeft veroorzaakt”

Marcel is een creatieve business en resultaat gedreven manager, met een ruime ervaring als project/programma manager en als lijnmanager. Het management van een aantal complexe programma’s hebben hem gemaakt tot een project/programma manager die altijd een weg naar resultaat weet te vinden en daarbij durft te vertrouwen op zijn creativiteit, kennis en intiuitie.

Naast zijn ervaring als project/programma manager heeft Marcel een langjarige  ervaring als (verander)manager van IT infrastructuur afdelingen binnen het internationale betalingsverkeer.

Door zijn brede ervaring heeft hij zich de laatste 5 jaar tot een waardevolle interim manager en project manager binnen diverse sectoren en probleemgebieden ontwikkeld. Zijn stijl kenmerkt zich door een doelmatigheid en doelgerichtheid, zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Het intrigeert hem om voor om complexe en niet-alledaagse problematiek een frisse oplossing te vinden en te realiseren, die aansluit bij de bedrijfsvisie -en strategie.  Dat betekent dat hij nadrukkelijk de verbinding zal blijven zoeken tussen business en ICT.