contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Plons sessie: Veranderkundig naar een wendbare organisatie

Plons sessie: Veranderkundig naar een wendbare organisatie
17 mei 2017 Milou Jansen

Hoe maak je de verandering naar Agile groter, beter en organisatie breed. Hoe stuur je daarop, wat vraagt het van het management en de stijl van leiderschap?

Wielinq Plons sessie op woensdag 14 juni 2017, aanvang 16:00 uur, Creative Valley Utrecht

Wendbaarheid

Wendbaarheid vereist nogal wat. Het is meer dan een andere manier van projecten uitvoeren. “Agile werken” staat bijna synoniem voor wendbaarheid. Hoe maak je niet alleen je projecten maar ook je teams en uiteindelijk de organisatie wendbaar? De meeste initiatieven rond agile werken ontstaan bottom up. Naarmate die olievlek groter wordt, wordt het lastiger en loop je tegen grenzen aan van wat de organisatie tolereert en wat individuen kunnen en willen. Veranderkundig uitermate lastig te realiseren. Daar gaat deze Wielinq Plonssessie over. We brengen de praktijk van een Agile Coach samen met de ervaringen vanuit APG. APG is inmiddels een aantal jaren op weg in de transitie en heeft ruim 30 agile teams operationeel.

De Plonssessie brengt theorie en praktijk samen en inspireert de deelnemers om in hun eigen organisatie de ontwikkeling naar wendbaarheid een stap verder te brengen.

Sprekers

  • Edwin Clerkx, Agile Coach
  • Erik Cremers, Product Owner Agile Centre for Enablement, APG
  • Cor Broekhuizen & Remko Zuidgeest, Wielinq

Locatie en tijd

Je bent welkom vanaf 16.00 uur. Om 16.30 start het programma en rond de klok van 18.00 uur start het, voor velen al bekende, walking dinner. De bijeenkomst vindt plaats in Creative Valley, Orteliuslaan 9 in Utrecht.

Aanmelden

Indien je interesse hebt deel te nemen aan de plons sessie, neem dan even contact op met Milou Jansen, miloujansen@wielinq.nl.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*