contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Plons sessie 28 sept – Zorginformatie altijd en overal beschikbaar

Plons sessie 28 sept – Zorginformatie altijd en overal beschikbaar
24 augustus 2016 Milou Jansen

Zorginformatie altijd en overal beschikbaar voor patiënten en zorgverleners, dat wil het programma Registratie aan de Bron bereiken. Daarvoor moet eenduidige en eenmalige registratie van zorginformatie dagelijkse praktijk worden in de Nederlandse zorg. Een ambitie met een grote veranderkundige én technische component.

Op woensdag 28 september organiseert Wielinq een bijeenkomst waarin Registratie aan de Bron in de zorg centraal staat. Interessant voor mensen die werkzaam zijn binnen, maar ook buiten de zorg. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Door eenduidige en eenmalige registratie van zorginformatie en het hergebruik van deze informatie stijgt de kwaliteit van de zorg. Bovendien worden wetenschappelijk onderzoek en het aanleveren aan kwaliteitsregisters eenvoudiger en is zorginformatie voor de patiënt gemakkelijker beschikbaar en bruikbaar. Hier wordt aan gewerkt binnen het programma Registratie aan de Bron, een initiatief van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (UMC’s), Nictiz en ook de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen heeft zich aangesloten (NVZ). Meer informatie over het programma vind je hier.

Tijdens de bijeenkomst neemt de programmamanager Joyce Simons je mee in de visie, ambitie en inrichting van het programma. Vervolgens krijg je van binnenuit een Universitair Medisch Centrum een kijk in de keuken bij hun ervaringen bij implementatie van de programmaresultaten in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Aansluitend is er ruimte voor vragen en debat.

Je bent welkom vanaf 16.00 uur.
Om 16.30 start het programma en rond de klok van 18.00 uur start het, voor velen al bekende, walking dinner.
De bijeenkomst vindt plaats in Creative Valley, Orteliuslaan 9 in Utrecht.

Graag horen we of je erbij kunt zijn. Aanmelden voor de plons sessie kan door een e-mail te sturen naar Mei Ling Koning-Kan, emailadres meilingkoningkan@wielinq.nl