contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Bedrijfsuitje op ‘De Verwisseling’

Bedrijfsuitje op ‘De Verwisseling’
24 juli 2013 Wielinq
Op een prachtig schip met de naam ‘De verwisseling’ hebben we een fantastische zeildag gehad. Tijdens een bedrijfsuitje is het altijd leuk als we de mouwen mogen opstropen en dat was die dag zeker aan de orde.
We hadden prachtig weer bij de afvaart in de haven van Muiden, waarbij er nog even een spannend stuurfoutje werd gemaakt wat op een haar na goed afliep, of anders gezegd een schijnbeweging om de boel op scherp te zetten. Vervolgens voeren we om Pampus heen om een stop te maken in Volendam, waarbij er natuurlijk van de lokale lekkernijen werd geproefd.
Bij de terugvaart sloeg het weer drastisch om en begon het te waaien en hard te regenen. Daarbij hadden we de uitdaging om vanwege een zuid/westen wind kruisend de haven van Muiden zien te bereiken. Gelukkig door de ervaringen aan boord en bovenal het fantastische teamwork konden we keurig op tijd bij ‘Ome Ko’ aanschuiven om voor de innerlijke mens te zorgen. Uitgewaaid en rozig hebben we heerlijk nagetafeld met mooie gesprekken én jawel daar was het zonnetje weer.
Kortom een dag die we niet snel zullen vergeten!
Foto bedrijfsuitje 1
Bedrijfsuitje 2