contact | miloujansen@wielinq.nl | 0307670556
contact | miloujansen@wielinq.nl | +31 (0)30 767 0556

Agile werken - realisatie van de wendbare organisatie

Agile-, of in het Nederlands wendbare organisaties hebben de toekomst. In kunnen spelen op een veranderend veld om de organisatie heen, maar ook gehoor geven aan een veranderend werkethos in de organisatie zijn de uitdagingen van deze tijd. Wendbare organisaties zijn flexibel genoeg om zich op de markt te kunnen blijven richten en tegelijk de interne processen daarop te adopteren en in te spelen op onvoorspelbare veranderingen en klantwensen. Het is niet verwonderlijk dat hierbij ICT en veranderkunde hand-in-hand gaan. Zonder een hoge mate van automatisering en informatievoorziening is er geen basis en zonder oog voor veranderkundige aspecten verliest de onderneming al snel zijn belangrijkste asset: de medewerkers.  

WAT KAN WIELINQ U BIEDEN?

  Wielinq draagt bij aan uw wendbare organisatie als u behoefte heeft aan tijdelijk management. Onze ervaren managers zijn bekend met de techniek (Agile, Scrum, Lean startup, DevOps), kunnen deze uit ervaring toepassen, en houden rekening met de veranderkundige aspecten. Heeft u al één of meerdere scrumteams actief en wilt u doorgroeien? Juist, dan komen we graag met u in contact.  

U heeft als manager graag een trusted advisor die u bijstaat de wendbare organisatie vorm te geven of in te richten. Onze ervaren adviseurs zijn bekend met de techniek (Agile, Scrum, Lean startup, DevOps), kunnen deze uit ervaring toepassen, en houden rekening met de veranderkundige aspecten. Heeft u heldere ambities en zoekt u naar een stappenplan of adoptie van uw gedachtegoed in de rest van de organisatie? Juist, dan komen we graag met u in contact.

ARTIKELEN OVER AGILE – DE WENDBARE ORGANISATIE

Wielinq publiceert regelmatig artikelen over het vakgebied ICT en veranderkunde in diverse vakbladen of online platforms. Hieronder treft u een selectie van deze artikelen die gaan over agile – de wendbare organisatie. Soms lovend, soms kritisch. Precies zoals Wielinq is.

 • Plons sessie: Veranderkundig naar een wendbare organisatie

  Hoe maak je de verandering naar Agile groter, beter en organisatie breed. Hoe stuur je daarop, wat vraagt het van…

  Lees meer
  Wielinq
 • Agile, SCRUM en DevOps – Slachtoffer van andermans succes

  Kans op succes met Agile, scrum en DevOps is in klassieke organisaties gevaarlijk klein. “Waarom kan dat bij ons niet?…

  Lees meer
  Wielinq
 • Agile transformatie: Communicatie verdient aandacht

  Bedenken dat de organisatie agile zou moeten worden, is zo gebeurd. De beslissers het daarover eens laten worden, is de uitdaging niet.…

  Lees meer
  Wielinq
 • Agile werken? Maar dan wel ‘all the way’!

  Voorheen betekende `technology push’ dat de techniek vooropliep en de klant of gebruiker het nauwelijks kon bijbenen: hij remde de snelheid…

  Lees meer
  Wielinq
 • Ultieme lean IT – gebruikers nemen het heft in handen

  Iedereen vraagt zich af hoe de IT-organisatie er over één of twee jaar uit zal zien. Welke mensen zijn daarvoor…

  Lees meer
  Wielinq
 • Agile als het beloofde land

  Lees meer
  Wielinq

Verder praten over Agile en wendbare organisaties?

Ontmoet ons team